Covim 30 pcs. Nespresso
Garibaldi Nespresso Proffesional
puro z
PERA
Vandino capsules
Безплатна доставка

КАФЕ НА КАПСУЛИ И ДОЗИ И КАФЕ МАШИНИ ЗА КАФЕ

НА КАПСУЛИ И ДОЗИ

 

"ЗАГАТО“ ООД предлага богато разнообразие от висококачествено кафе на дози и кафе машини за кафе на дози – за капсула или филтър дози / хартиени дози (т. нар. "под“).
Филтър дози – кафето във филтърна хартия осигурява най - добрите смеси във формат, който опростява получаването на истински добро еспресо. При нас бихте могли да намерите уникални вкусове кафе под формата на хартиени дози.
Можем да Ви предложим и кафе на капсули, съвместими с всички видове системи: Nespresso, Lavazza Blue, Espresso Point, A Modo Mio, Caffitaly и Dolce Gusto.
Изборът на кафе на дози е едно практично и изключително удобно решение за Вашия офис, дом или заведение. Кафето идеално запазва своя аромат и вкусови качества в индивидуална капсула или под, които се отварят непосредствено преди консумация.

В сайта можете да разгледате цялата гама кафе на дози от марките: COVIM, PERA, GARIBALDI, MIKO, VANDINO и кафе машини: SGL, ASCASO, PODSTAR, CAPSY, QUALITA и др.

Филтър дози / Чалди

ФИЛТЪР ДОЗИ / ЧАЛДИ

Филтър дози – иновация в употребата на еспресо машини, която прави приготвянето на най - доброто кафе опростено, лесно и удобно. Те представляват хартиен филтър – подобен на чаената торбичка, съдържащ точно премерено количество кафе, изолирано от околния въздух.
Филтърът е направен от хранително безвредни материали и се разгражда в околната среда, като същевременно съхранява вкуса и аромата на кафето до момента на употреба.
Наложилият се стандарт на кафе индустрията се нарича E.S.E. (Easy Serving Espresso) и е съвместим с повечето машини за традиционно еспресо или с тези, които са специално създадени за приготвянето на кафе дози.
Филтър дозите осигуряват най - добрите смеси на COVIM, PERA, MIKO и GARIBALDI във формат, който опростява получаването на истински добро еспресо.
Монодозите съдържат 7 гр. мляно кафе – пресовано и херметически затворено между два тънки слоя хартия.
"ЗАГАТО“ ООД предлага богато разнообразие от вкусове кафе на филтър дози.
Виж повече
Филтър дози
Кафе на капсули

КАФЕ НА КАПСУЛИ

"ЗАГАТО“ ООД предлага богато разнообразие от кафе на капсули, съвместими с всички видове системи:
Капсули за "Espresso Point” система – специално проектирани капсули, които дават възможността да се възползвате максимално от скъпоценните смеси на COVIM, PERA и GARIBALDI, при които формата на горния ръб ги прави перфектно съвместими с всички нови машини на пазара.
Капсули за "Lavazza Blue” система – меки капсули получени в резултат от дълъг период на обучение с цел оптимизиране и подобряване на характеристиките. Кафе на капсули за "Lavazza Blue“ система от COVIM, GARIBALDI, VANDINO и PERA ще Ви осигурят уникално еспресо!
Капсули за "A Modo Mio“ система – нов формат капсули, които обхващат целия опит и страст на COVIM, GARIBALDI, PERA и RISTORA за направата на едно неповторимо еспресо!
Kапсули за "Nespresso“ система – за да бъдат в състояние да предложат своите благородни смеси на по - широка аудитория - COVIM, VANDINO, PERA, GARIBALDI и RISTORA въвеждат капсула във формат, съвместим с маркови машини Nespresso® **.
Капсули за "Dolce Gusto“ система – вече можете да се докоснете до уникалните вкусове на COVIM, GARIBALDI, PERA и RISTORA които предлагат кафе на капсули, съвместими със система „Dolce Gusto“. Херметически затворени, капсулите оптимизират налягането, за да се получи кафе с най - доброто качетво, консистенция и неоспоримо богата пяна.
Капсули за "Caffitaly" система на MIKO и PURO: нов вид патентовани капсули създадени за запазване на аромата с двуфилтърна структура, специално проектирана да подобри аромата на кафето. Всяка доза гарантира перфектни резултати!
Всички капсули са подходящи за употреба във всяко едно кафе, бар, ресторант, хотел, в дома или офиса. 
Виж повече
Кафе на капсули
CAPITANI COVIM OPERA 100 R – LAVAZZA BLUE

КАФЕ МАШИНИ ЗА КАФЕ НА КАПСУЛИ

Последните модерни тенденции и новаторски решения в кафе индустрията са свързани с кафе машини за кафе на дози. Целта им е максимално бързо и с минимални усилия да бъде направено висококачествено еспресо. Ново и уникално решение за най – страстните ценители на истинското Италианско еспресо, което вече би могло да се приготви при всякакви условия.
Доброто кафе допринася за доброто настроение у дома, на работното място или навън, когато е перфектно!
Мляното кафе, което се съдържа в еднократните монодози, е със запазена свежест и аромат, а това говори за високо качество, което задоволява изискванията и на най - капризните.
"ЗАГАТО“ ООД предлага различни вкусове кафе на дози, кафе машини за кафе на капсули и кафе машини за кафе на филтър дози. При нас ще намерите кафе машини на водещи световни марки в бранша – както нови, така и втора употреба.
Предлагаме машини за кафе с капсулни системи и машини с подове (дози от филтърна хартия), подходящи за офиси, малки заведения и за дома.
"ЗАГАТО" ООД е мястото, на което ще намерите кафе машини за дози, които са произведени по уникални технологии и са с атрактивен дизайн. Те правят приготвянето на еспресо лесно, удобно, чисто и екологично!
Виж повече
Кафе машини