ЗА НАС

От дълго време кафето на дози набира популярност в световен мащаб. През последните години заема все по-стабилни позиции и сред българските поклонници на кофеиновата напитка. Като иновативна компания ЗАГАТО се стреми да бъде винаги крачка напред и да защитава лидерската си позиция в бранша, ето защо, в крак със световните тенденции, вече от години предлага на своите клиенти кафе на дози в капсула или хартиен филтър (“под”) и разнообразен избор откафемашини за дози. ЗАГАТО предлага кафе на дози на италианските марки COVIM, Pera, Garibaldi, органичното био кафе PURO и белгийското висококачествено еспресо MIKO.

Положителните страни на кафето на дози са много- съхранявано по този начин, кафето запазва максимално дълго аромата и качествата си. Дозите дават възможност за бързо, чисто и удобно приготвяне на любимата напитка.

Вносители сме на водещите марки производители на кафемашини- ASCASO и SGL. Нашата фирма гарантира и отлично качество на рециклирани кафемашини, втора употреба на ниски цени. Лесната преносимост на повечето модели кафемашини и минималното усилие за почистване ги прави предпочитан избор както за използването им в уютна домашна обстановка, така и за употреба в заведения и офиси.