За нас

Автосервизът на фирма „Загато” съществува повече от 15 години, като се стреми към непрекъснато развитие. Започва дейността си като ведомствен сервиз. Впоследствие се разраства, като се подновява оборудването и апаратурата, откриват се нови работни места за квалифицирани служители, сключват се договори за съвместна работа с водещите застрахователни компании. Много корпоративни фирми с големи автомобилни паркове станаха наши клиенти, след като ни дадоха възможност да докажем, че сътрудничеството ни може да бъде взаимоизгодно. На частните ни клиенти сме показали, че могат да ни имат пълно доверие и да се чувстват спокойни на пътя.
Авто-комплексът е разположен върху площ от 2300 кв.м. с непрекъснато видеонаблюдение и денонощна охрана. Закритата база е 800 кв.м. и размери, позволяващи извършването на ремонти на леки, лекотоварни автомобили и микробуси. Разпределението й на отделни помещения води до извършването на качествени ремонти в срок.

Монтьорските халета са оборудвани с 4-колонни подемници, 2-колонни подемници, демонтаж, монтаж и баланс машини за гуми до 22 цола, стенд за зареждане и обслужване на автоклиматици, диагностичен стенд, добре оборудвана шлосерска работилница за съпътстващи шлосерски дейности, професионални инструменти и квалифициран екип, покриващ всички високи изисквания на клиентите ни.
Размерите на тенекеджийното хале позволяват отремонтирането на 4 автомобила едновременно. Разполагаме с геометричен стенд за разпъване на катастрофирали автомобили на фирмата “Celette” и всички необходими инструменти за правилното възстановяване на автомобили от всички марки и модели.
Авто-апаратурният център включва предподготовъчно помещение и бояджийска камера. Всички апаратурни материали са на фирма „Glasurit- BASF”.

Водноразтворими и екологично чисти бои и лакове, съобразени с последните европейски изисквания. Автобоята се приготвя на място по рецепта чрез смесителна система за бои- Gerasuit и софтуерен продукт за изготвяне на рецептите за боята- Profit Manager Starter. Може да бъде специално тонирана по желание на клиента чрез Колор профи-системите, представляващи оригинално шприцовани мостри за определяне на уни или металик цветовете. Спомагателните материали и консумативи са продукти ор производителната листа на “ЗМ”, както и на немската фирма VOSSCHEMIE. Наличният инструмент за подготовка и боядисване е изцяло на фирмите “FESTOOL” и “SATA”, които са световноизвестни лидери в оборудването на авто-апаратурни центрове.
Автомивката е оборудвана със съвременна италианска техника и работи само с висококачествени препарати, позволяващи комплексното почистване на автомобилите и на най-претенциозните клиенти.
Притежаваме добре уредена складова база за съхранение на авточасти, масла, принадлежности и консумативи.