ЗА НАС

ЗАГАТО работи в ХоРеКа сектора от години. Той е най-динамично развиващият се сектор от икономиката на България. Нашата фирма държи да се движи в такт с бързите темпове на разрастващия се сектор и го подпомага активно чрез бизнес партньорствата си с водещи и престижни европейски компании.

ЗАГАТО е официален представител на COVIM, ICS, SIMAT, MIKO, Caffe Pera, N&W Global Vending, Ascaso, SGL- утвърдени имена на европейския пазар, намиращи се на челните позиции в производството и търговията с кафе или с машини.

ЗАГАТО предлага богат асортимент от кафе на зърна, кафе на дози, мляно кафе, инстантно кафе, автоматични машини, бар-машини, машини за дози и кафемелачки- нови и рециклирани втора употреба. За нас всеки клиент е наш партньор, затова се стараем да получи качествено и пълно обслужване.

Внимателно проучваме потребностите и желанията на клиента, за да успее с помощта на съвети и напътствие от нашите квалифицирани професионалисти, да направи оптимално добър избор. Следва предоставяне на пълното оборудване, рекламни материали и договор за покупка на нашите продукти с предварително изчислени цени и срок на обвързване.

Макар и от скоро ЗАГАТО уверено навлиза в търговската мрежа- т.нар. “ритейл” сегмент. От основно значение за нас е да предлагаме продукти с високо качество, които да задоволят вкуса и на най-претенциозните клиенти.