ЗА НАС

ЗАГАТО ООД е една от най-големите компании за търговия и дистрибуция на продукти и машини във вендинг индустрията за югоизточна Европа. Фирмата ни обслужва стотици клиенти в България и дълги години работи с клиенти и на международния пазар.

Горди сме да бъдем официални представители на водещи европейски компании производители на кафе; напитки и продукти за вендинг, кафе автомати и вендинг машини: COVIM, ICS, Regilait, SIMAT, Prontofoods, Bibo (Huhtamaki), Paccor, MIKO, Caffe Pera, N&W Global Vending, National Rejectors Inc., Ascaso, John Guest, SGL, STS.

От първостепенна важност за нас е да оправдаем доверието на всички, които са избрали нашата фирма за свой партньор в сферата на вендинг индустрията. За тази цел ние им предлагаме пълна гама само най-висококачествени продукти и машини на преференциални цени.

В ЗАГАТО ЩЕ ОТКРИЕТЕ:

ШИРОК СПЕКТЪР ОТ ПРОДУКТИ И КОНСУМАТИВИ

Широк спектър от продукти и консумативи- кафе на зърна, мляно кафе, инстантно кафе, кафе на дози, шоколад, мляко, капучино, шейк, чай, чаши, бъркалки. Бъркалките и чашите са специално създадени за употреба във вендинг автомати. Напитките, са за употреба във вендинг машини, с много добри вкусови показатели, като същевременно се разтварят напълно. Кафето ни е специално подбрано за вендинг сферата- с цени за този сектор и първокласно качество!

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ВЕНДИНГ АВТОМАТИ И МОНЕТНИ МЕХАНИЗМИ ЗА ВЕНДИНГ МАШИНИ

Разнообразие от вендинг автомати и монетни механизми за вендинг машини. Предлаганите от нас вендинг автомати са нови и рециклирани втора употреба.

ПРОФЕСИОНАЛНО ПЪЛНО ОБСЛУЖВАНЕ

Професионално пълно обслужване- от проучването на потребностите за вида и модела на вендинг автомата и монетния механизъм до гарантираното сервизно обслужване- всичко това направено от специалисти с многогодишен стаж в областта на вендинга.

Сервиз, рециклиране и обновяване на вендинг машини, монетни механизми и разплащателни системи за вендинг автомати. Фирмата ни не оперира директно на пазара с вендинг машини, което ни прави лоялни и желани партньори.

Загато ООД работи спрямо стандарта за качество ISO 9001-2008.
Този сертификат има за цел да удостовери световен стандарт за качество и доверие!
Той е още един жест на уважение и признателност към Вас- нашите клиенти и партньори, и още едно предимство за нас пред нашите конкуренти!
Благодарим Ви, че избирате да работите на световно ниво!

ЗАГАТО ООД дължи успеха си най-вече на висококвалифицираните професионалисти, които работят при нас. Фирмата цени високо тяхната упорита работа и стимулира постоянното им усъвършенстване, като им предлага конкурентно възнаграждение, бонуси, приятелска работна среда и възможност за израстване и разкриване на личния потенциал.Като всяка престижна и непрестанно развиваща се фирма, ЗАГАТО ООД винаги има готовност да обогати екипа си с нови и амбициозни кадри.

Ако мислите, че Вашият професионален опит, качествена работа и нови идеи заслужават да бъдат забелязани и оценени, докажете го, като изпратите CV и мотивационно писмо на e-mail адрес jobs@zagatto.com Кандидатурата Ви ще бъде разгледана  и при интерес от наша страна ще се свържем с Вас.