Фискално устройство TREMOL V

Нов модел фискално устройство TREMOL V за вграждане в автомати на самообслужване, който наследява TREMOL V-KL, наложил се като едно от най - предпочитаните устройства на пазара.


Цена с ДДС: 316.00 лв

Бракуването по замяна на стар модел ФУВАС с нов ще бъде безплатно.

Фискална памет: 2 000 записа
Часовник: 5 години
Дисплей: Двуредов LCD,
16 символа на ред
8 mm височина
Интерфейс за връзка с вендинг автомат: MDB,
Executive A,
Parallel 4, 10 или 16 пина.
Интерфейс за програмиране: RS-232, Bluetooth.
Захранване: AC 100-240V ~ 50/60Hz 1.0A DC 9.6V – 2.75 A
Размери: 25х105х70 mm; 0.095 kgТREMOL V e базиран на ново поколение хардуер, с подобрени възможности и допълнителни функции. Ключови новости на ТREMOL V са възможност за захранване от комуникационната линия на автомата и увеличена издръжливост на вътрешната батерия за часовника на устройството. Възможност за работа под управление на приложна програма по ZfpLab протокол, за автомати с вградена компютърна система. Наличие на функционален бутон за вход в автономен режим, в който директно на дисплея на устройството са достъпни базови функции за отчитане и диагностика. BlueTooth комуникация за отчитане и програмиране. Мулти интерфейсен извод, позволяващ включването на Дисплей или USB адаптори. Широк набор присъединителни T-кабели за различните видове комуникационни канали. Автоматично разпознаване на използвания интерфейс. Предаване на данните от регистрираните продажби към сървър, с възможност за анализиране от приложен софтуер и др.

Устройството се състои от три отделни модула:

  • Фискален модул,  съдържащ всички основни модули на обикновено фискално устройство с КЛЕН и дистанционна връзка с НАП, с изключение на клавиатура, индикация за клиента и печатащо устройство.
  • Контролен изнесен дисплей – външен модул, монтиран върху корпуса на автомата за самообслужване, визуализиращ регистрираните продажби.
  • Входно-изходен пулт за управление – представлява специализирано устройство, служещо за програмиране, отпечатване на отчети на фискалната памет и отпечатване на съдържанието на КЛЕН. Притежава вградени индикация, клавиатура и принтер.
*Продажбата, монтажът, както и сервизното обслужване на продукта на територията на София, се извършва от фирма “Томан България” ООД.