"ЗАГАТО" ООД

"ЗАГАТО" ООД

"ЗАГАТО" ООД е предприемчива и модерна компания, която дълги години се нарежда сред лидерите в разпространението и търговията с висококачествени вендинг и кафе машини и консумативи.

Предлагаме пълната гама от: кафе на зърна, мляно кафе, инстантно кафе, кафе на дози, шоколад, мляко, капучино, шейк, чай, чаши, бъркалки, вендинг автомати и монетни механизми, нови и репарирани, за топли и охладени напитки, както и за пакетирани изделия. Развиваме се успешно и в Ho.Re.Ca и ритейл секторите.

"ЗАГАТО" ООД дължи успеха си най - вече на високо квалифицираните професионалисти, които работят при нас. Фирмата цени високо тяхната упорита работа и стимулира постоянното им усъвършенстване, като им предлага конкурентно възнаграждение, бонуси, приятелска работна среда и възможност за израстване и разкриване на личния потенциал. Като всяка престижна и непрестанно развиваща се фирма, "ЗАГАТО" ООД винаги има готовност да обогати екипа си с нови и амбициозни кадри.

МАРКИТЕ, С КОИТО РАБОТИ "ЗАГАТО" ООД

СЕРТИФИКАТИ

"ЗАГАТО" ООД отговаря на всички изисквания и работи спрямо стандарта за качество ISO 9001-2015. Този сертификат има за цел да удостовери световен стандарт за качество и доверие! Той е също така още един жест на уважение и признателност към нашите клиенти и партньори, както и още едно предимство за нас пред нашите конкуренти!
Благодарим Ви, че избирате да работите на световно ниво!