"ЗАГАТО" ООД

ЗАГАТО е предприемчива и модерна компания, която дълги години се нарежда сред лидерите в разпространението и търговията с висококачествени вендинг и кафе машини и консумативи.

Предлагаме пълната гама от: кафе на зърна, мляно кафе, инстантно кафе, кафе на дози, шоколад, мляко, капучино, шейк, чай, чаши, бъркалки, vending автомати и монетни механизми, нови и репарирани, за топли и охладени напитки, както и за пакетирани изделия.Развиваме се успешно и в хорека и ритейл секторите.

Фирма ЗАГАТО е разположена на 7125 кв.м. собствена площ, с включени 5800 кв.м. закрита база.
ЗАГАТО отдава и складови помещения под наем, локализирани в индустриално и логистично развит район.

Компанията оперира в разнообразни сфери, но високият професионализъм и качество на предлаганите продукти и услуги, са обединяващи за всички тях и стоят в основата на фирма ЗАГАТО.

МАРКИТЕ, С КОИТО РАБОТИ ZAGATTO

ЗАГАТО отговаря на всички изисквания и работи спрямо стандарта за качество ISO 9001-2008. Този сертификат има за цел да удостовери световен стандарт за качество и доверие! Той е още един жест на уважение и признателност към Вас- нашите клиенти и партньори, и още едно предимство за нас пред нашите конкуренти! Благодарим Ви, че избирате да работите на световно ниво!

ЗАГАТО ООД дължи успеха си най-вече на висококвалифицираните професионалисти, които работят при нас. Фирмата цени високо тяхната упорита работа и стимулира постоянното им усъвършенстване, като им предлага конкурентно възнаграждение, бонуси, приятелска работна среда и възможност за израстване и разкриване на личния потенциал.Като всяка престижна и непрестанно развиваща се фирма, ЗАГАТО ООД винаги има готовност да обогати екипа си с нови и амбициозни кадри.

Ако мислите, че Вашият професионален опит, качествена работа и нови идеи заслужават да бъдат забелязани и оценени, докажете го, като изпратите CV и мотивационно писмо на e-mail адрес jobs@zagatto.com Кандидатурата Ви ще бъде разгледана  и при интерес от наша страна ще се свържем с Вас.