Horeca & Retail - "Загато" ООД

„Загато“ ООД Ви представя най- бързо развиващият се сектор в кафе индустрията. Запознайте се със сектор Ho.Re.Ca (Хо.Ре.Ка). В Zagatto.com може да разгледате богат асортимент от кафе на зърна, кафе на дози, мляно кафе, инстантно кафе на водещите световни марки: COVIM, ICS, SIMAT, MIKO, Caffe Pera и др. При нас може да намерите съответните кафемашини, които могат да превърнат най- доброто кафе в едно незабравимо вкусово удоволствие, което остава с Вас през целия ден. Предлагаме автоматични кафемашини, бар-машини, кафемашини за кафе на дози и кафемелачки, както нови, така и кафемашини втора употреба – рециклирани от марките: Necta (N&W Global Vending), Ascaso, SGL и много други.

Консумативи за професионални кафе машини

Предлагаме всички видове консумативи за професионални кафе машини.При нас може да намерите богато разнообразие от кафе на зърна, кафе на дози, инстантно кафе, мляко, шоколад, чай, захар, вендинг чаши, вендинг бъркалки и други.

zagatto-horeca-07
graundcaf-zag

Мляно кафе

Загато“ ООД Ви предлага най- доброто мляно кафе за Ho.Re.Ca (Хо.Ре.Ка) сектора. Фирмата притежава богат опит в най- бързо развиващият се сектор Ho.Re.Ca. Разполагаме с богат асортимент от мляно кафе на различни марки, специално разработени кафета за употреба в сектор Хо.Ре.Ка . Работим с най-висококачествените продукти на водещи европейски марки, лидери на пазара в България и Европа, предлагащи висок клас мляно кафе. Те са предпочитан избор от хотели, ресторанти и кафенета, тъй като са гаранция за мляно кафе с изключително качество, вкус и на много добра цена.
Фирмата предлага висококачествено мляно кафе за автоматични и бар машини на марките: Covim, Pera, и други, които ще ви дадат възможност да се насладите на едно неустоимо кафе с прекрасен аромат, изискан вкус и силно тонизиращо действие.

Кафемашини за безплатно ползване

Фирма „Загато“ ООД притежава дългогодишен опит в Ho.Re.Ca. сектора и е официален вносител на водещи европейски производители на кафе и кафемашини.
В качеството си на фирма с лидерски позиции в тази сфера и вносител на пълна гама най-висококачествени продукти, които са подходящи дори за най-капризния вкус, предоставя на своите клиенти възможност за получаване на:
-Кафемашина;
-Кафемелачка;
-Рекламни материали;
БЕЗПЛАТНО
срещу съответна програма за обвързване с нашите продукти.
Осигуряваме пълно обслужване – от проучване на потребностите за вида и модела на кафемашината и професионална консултация, която да улесни избора ви, до осигуряване на всички необходими консумативи и рекламни материали.
За да усетите изключителния вкус на различните меланжи от кафета, ние ви предлагаме високотехнологични машини с изискан дизайн.
Предимствата, с които се отличаваме са: високо качество на продуктите, професионално ниво на обслужване и ексклузивни цени.