LA PAVONI
Безплатна доставка
Eureka grinders
 Ho.Re.Ca & Retail банер 02
 Ho.Re.Ca & Retail 03
Ho.Re.Ca & Retail MIGNON SINGLE DOSE

HO.RE.CA & RETAIL - "ЗАГАТО" ООД

"ЗАГАТО“ ООД Ви представя най - бързо развиващият се сектор в кафе индустрията.
Запознайте се със сектор Ho.Re.Ca (Хо.Ре.Ка). В zagatto.com може да разгледате богат асортимент от кафе на зърна, кафе на дози, мляно кафе, инстантно кафе на водещите световни марки: COVIM, ICS, SIMAT, MIKO, PERA и др.
При нас може да намерите съответните кафе машини, които могат да превърнат най - доброто кафе в едно незабравимо вкусово удоволствие, което остава с Вас през целия ден. Предлагаме автоматични кафе машини, бар - машини, кафе машини за кафе на дози и кафемелачки както нови, така и кафе машини втора употреба – рециклирани от марките: NECTA (N&W Global Vending), ASCASO, SGL и много други.
Консумативи за професионални кафе машини

КОНСУМАТИВИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ КАФЕ МАШИНИ

Предлагаме всички видове консумативи за професионални кафе машини. При нас може да намерите богато разнообразие от кафе на зърна, кафе на дози, инстантно кафе, мляко, шоколад, чай, захар, вендинг чаши, вендинг бъркалки и други.
Виж повече
Консумативи
Мляно кафе

МЛЯНО КАФЕ

"ЗАГАТО" ООД разполага с богат асортимент от мляно кафе на различни марки, специално разработени за употреба в един от най - бързо развиващите се сектори - Ho.Re.Ca (Хо.Ре.Ка). 
Работим с най - висококачествени продукти на водещи европейски марки, лидери на пазара в България и Европа, предлагащи висок клас мляно кафе. Те са предпочитан избор от хотели, ресторанти и кафенета, тъй като са гаранция за изключително качество, вкус и на много добра цена.
Фирмата предлага висококачествено мляно кафе за автоматични и бар машини на марките: COVIM, PERA, GARIBALDI и други, които ще ви дадат възможност да се насладите на едно неустоимо кафе с прекрасен аромат, изискан вкус и силно тонизиращо действие.
Виж повече
Мляно кафе
Кафе машини за безплатно ползване

КАФЕ МАШИНИ ЗА БЕЗПЛАТНО ПОЛЗВАНЕ

Фирма "ЗАГАТО“ ООД притежава дългогодишен опит в Ho.Re.Ca. сектора и е официален вносител на водещи европейски производители на кафе и кафе машини. В качеството си на фирма с лидерски позиции в тази сфера и вносител на пълна гама най - висококачествени продукти, които са подходящи дори за най - капризния вкус, предоставя на своите клиенти възможност за получаване на - КАФЕ МАШИНА, КАФЕМЕЛАЧКА и РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ БЕЗПЛАТНО срещу съответна програма за обвързване с нашите продукти.
Осигуряваме пълно обслужване – от проучване на  вида и модела на кафе машината, която най - добре би задоволила потребностите на клиента, до осигуряване на всички необходими консумативи и рекламни материали.
За да усетите изключителния вкус на различните меланжи от кафета, ние Ви предлагаме високотехнологични машини с изискан дизайн. 
ПРЕДИМСТВАТА, С КОИТО СЕ ОТЛИЧАВАМЕ СА: високо качество на продуктите, професионално ниво на обслужване и ексклузивни цени.
Виж повече
Кафе машини