Vending / Вендинг машини и консумативи резервни части

ЗАГАТО“ ООД е една от най- големите компании за търговия и дистрибуция на вендинг машини, вендинг консумативи и кафе на зърна за вендинг машини за Югоизточна Европа. Фирмата предлага голямо разнообразие от: кафе за vending машини и автомати ( кафе на зърна, инстантно кафе, разтворимо кафе ) , разтворими продукти ( мляко, чай, шоколад и други ), вендинг машини, разплащателни системи, резервни части и фискални устройства за вендинг автомати.
Горди сме да бъдем официални вносители на водещи европейски компании във vending сектора, които са производители на: напитки и продукти за вендинг автомати, кафе автомати и вендинг машини.
Това са марките, чиито имена са добре познати и утвърдени на пазара, символ на качество и коректно отношение към всички клиенти:

„Загато“ ООД е мястото, на което ще намерите всичко необходимо за качественото обслужване на вендинг автомати на ниска цена!
Нашата мисия е свързана с това да даряваме мигове щастие и наслада на клиентите ни!
Винаги можете да разчитате на коректност и точност в обслужването, постоянна отзивчивост от страна на служителите и постоянно качество на всички предлагани продукти и услуги!

Професионализмът е постоянна величина!
Очакваме Ви!

Консумативи за вендинг автомати

„Загато“ ООД предлага всичко необходимо за зареждане на вендинг автомат: богато разнообразие от кафе на зърна; разтворими продукти – мляко, чай, шоколад, капучино; захар; чаши за вендинг автомати – пластмасови и картонени вендинг чаши; бъркалки за вендинг машини и други vending консумативи на най- добри цени.
Компанията предлага напитки за вендинг автомати, които се отличават с превъзходно качество и отлични вкусови качества:

  • Кафе на зърна: Covim, Pera, Garibaldi, Simat, ICS, Puro Fairtrade, Vandino.
  • Инстантно кафе: Ristora, ICS, Vandino.
  • Млякo: Ristora, ICS, Regilait, Simat, Vandino.
  • Шоколад: Ristora, ICS, Simat, Vandino.
  • Чай: Ristora, ICS, Simat.

При нас ще намерите и аксесоари за вендинг машини: картонени чаши и пластмасови чаши, изработени от висококачествени материали, вендинг бъркалки – различни големини, а също така вендинг машини: нови и втора употреба, както и всички необходими резервни части за вендинг машини те, които предлагаме.
Предлаганите продукти са на водещи марки – лидери на световния вендинг пазар. Това ни кара да бъдем още по-взискателни и старателни в работата. Стремим се към това да задоволим изискванията на клиента във всички аспекти и досега го постигаме.
„Загато“ е мястото, на което ще получите всички необходими консумативи за вендинг автомати на ниски цени, но с високо качество!
Постоянното качество на продуктите, които използвате за зареждане на вендинг автомати, гарантира и постоянен поток от доволни клиенти, а ние можем да Ви осигурим именно това!

Кафе на зърна за вендинг автомати / машини

Загато“ ООД Ви предлага най- доброто кафе на зърна за вендинг машини. Фирмата притежава дългогодишен опит във вендинг сектора. Разполагаме с богат асортимент от кафе на зърна на различни марки, специално разработени кафета за употреба във вендинг автомати. Работим с най-висококачествените продукти на водещи европейски марки, лидери на вендинг пазара в България и Европа, предлагащи висок клас кафе на зърна. Те са предпочитан избор от вендинг операторите в цяла Европа, тъй като марките им са гаранция за кафе на зърна с изключително качество, вкус и на много добра цена.
Фирмата предлага висококачествено кафе на зърна за вендинг автомати на марките: Covim, Pera, Garibaldi, Vandino, ICS и Simat, които ще ви дадат възможност да се насладите на едно неустоимо кафе с прекрасен аромат, изискан вкус и силно тонизиращо действие.

Инстантно кафе / разтворимо кафе

Инстантното кафе или разтворимото кафе има изключително широка употреба по целият свят заради лесният начин на неговото приготвяне. За да приготвиш една чаша с инстантно кафе е необходимо само чаша с гореща вода, и една лъжичка инстантно кафе.

Фирма „Загато“ ООД предлага разнообразие от инстантно кафе / разтворимо кафе на марките: Ristora, ICS и Vandino.
Специално за нашите клиенти осигуряваме висококачествено разтворимо кафе на добри цени, което можете да приготвите у дома, в офиса или чрез вендинг машина.

Вендинг машини / Вендинг автомати

„Загато“ ООД е най-добрият избор за продажба, доставка и гаранционен сервиз на вендинг автомати. Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от вендинг машини. При нас може да откриете, както нови, така и втора употреба вендинг машини. При нас можете да откриете и:

Фискални устройства

“Загато” ООД предлага фискални устройства (касови апарати) за вендинг автомати.

Разплащателни системи

Разплащателни системи (монетни механизми) за вендинг автомати.

Резервни части за вендинг автомати

Предлагаме:
– пълен набор резервни части за вендинг автомати от марките: N&W Global Vending, National Rejectors Inc., Ascaso, John Guest, SGL, STS;
– професионално пълно обслужване на vending автомати- от проучването на потребностите за вида и модела на вендинг автомата и монетния механизъм до гарантираното сервизно обслужване- всичко това направено от специалисти с дългогодишен стаж в областта на вендинг сектора;
– сервиз, рециклиране и обновяване на вендинг машини, монетни механизми и разплащателни системи за вендинг автомати;