Vandino x12
Garibaldi x12
Вендинг банер 2

ВЕНДИНГ МАШИНИ, РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ 

"ЗАГАТО“ ООД е една от най - големите компании за търговия и дистрибуция на вендинг машини, консумативи, резервни части, разплащателни системи и фискални устройства за вендинг машини в Югоизточна Европа. Фирмата предлага също така голямо разнообразие както от кафе за вендинг машини, което включва: кафе на зърна, инстантно кафе, разтворимо кафе, така и разтворими продукти като мляко, чай, шоколад и др. Всичко необходимо за вашия вендинг бизнес.
Горди сме да бъдем официални вносители на продукти на водещи европейски компании във вендинг сектора, чиито имена са добре познати и утвърдени на пазара, като символ на качество и коректно отношение към всички клиенти: 

"ЗАГАТО“ ООД е мястото, на което ще намерите всичко необходимо за качественото обслужване на вендинг машини на ниска цена!
Нашата мисия е свързана с това да даряваме мигове щастие и наслада на клиентите ни!
Винаги можете да разчитате на коректност и точност в обслужването, постоянна отзивчивост от страна на служителите и високо качество на всички предлагани продукти и услуги!

Консумативи за вендинг машини

КОНСУМАТИВИ ЗА ВЕНДИНГ МАШИНИ

"ЗАГАТО“ ООД осигурява на клиентите си всичко необходимо за зареждане на вендинг автомат: богато разнообразие от кафе на зърна, разтворими продукти (мляко, чай, шоколад, капучино), захар, пластмасови и картонени чаши за вендинг машини, бъркалки (пластмасови и дървени) и други вендинг консумативи на най - добри цени.
Компанията предлага напитки за вендинг автомати, които се отличават с превъзходно качество и отлични вкусови качества:
 
  • Кафе на зърна: COVIM, PERA, GARIBALDI, SIMAT, ICS, PURO FAIRTRADE, VANDINO, PELICAN ROUGE.
  • Инстантно кафе: RISTORA, ICS, VANDINO.
  • Млякo: RISTORA, ICS, REGILAIT, SIMAT, VANDINO.
  • Шоколад: RISTORA, ICS, VANDINO.
  • Чай: RISTORA, ICS, SIMAT.

При нас ще намерите също така вендинг машини (нови и втора употреба), както и всички необходими резервни части за тях.
Виж повече
Консумативи
Кафе на зърна за вендинг автомати / машини

КАФЕ НА ЗЪРНА ЗА ВЕНДИНГ МАШИНИ / АВТОМАТИ

"ЗАГАТО“ ООД Ви предлага най - доброто кафе на зърна за вендинг машини. Фирмата притежава дългогодишен опит във вендинг сектора. Разполагаме с богат асортимент от кафе на зърна на различни марки, специално разработени кафета за употреба във вендинг автомати. Работим с най - висококачествените продукти на водещи европейски марки, лидери на вендинг пазара в България и Европа, предлагащи висок клас кафе на зърна. Те са предпочитан избор от вендинг операторите в цяла Европа, тъй като марките им са гаранция за кафе на зърна с изключително качество, вкус и на много добра цена.
Фирмата предлага висококачествено кафе на зърна за вендинг автомати на марките: COVIM, PERA, GARIBALDI, VANDINO, ICS, PELICAN ROUGE и SIMAT, които ще Ви дадат възможност да се насладите на едно неустоимо кафе с прекрасен аромат, изискан вкус и силно тонизиращо действие.

Виж повече
Кафе на зърна
Инстантно кафе / разтворимо кафе

ИНСТАНТНО КАФЕ / РАЗТВОРИМО КАФЕ

Фирма "ЗАГАТО“ ООД предлага разнообразие от инстантно/разтворимо кафе на марките: RISTORA, ICS и VANDINO.
Инстантното кафе или разтворимото кафе има изключително широка употреба по целия свят заради лесния начин на неговото приготвяне. 
Специално за нашите клиенти осигуряваме висококачествено разтворимо кафе на добри цени, което можете да приготвите у дома, в офиса или чрез вендинг машина.

 

Виж повече
Инстантно кафе
Vending machines

ВЕНДИНГ МАШИНИ / ВЕНДИНГ АВТОМАТИ

"ЗАГАТО" ООД е най - добрият избор за продажба, доставка и гаранционен сервиз на вендинг автомати. Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от вендинг машини. При нас може да откриете, както нови, така и втора употреба вендинг машини. При нас можете да откриете и:
 
Фискални устройства
“ЗАГАТО” ООД предлага фискални устройства (касови апарати) за вендинг автомати.
 
Разплащателни системи
Разплащателни системи (монетни механизми) за вендинг автомати.
Виж повече
Вендинг машини