RHEA DAMIAN

Вендинг автоматът RHEA DAMIAN Fresh Food е напълно обновен и репариран в официалния сервиз на Necta  - "ЗАГАТО" ООД. Машината е в отлично техническо състояние и с перфектен външен вид, с чисто нови и оригинални резервни части - готов за работа. Хранителният автомат RHEA DAMIAN ви позволява да се насладите на обяд в забързаното ежедневие. Можете да предложите на клиентите голям избор от удовлетворяващи хранителни избори. Снимките на вендинг автомата са реални.
Версия: S+F
Брой селекции: 35
Тави 6
Височина: 1800
Ширина: 800
Дължина: 800
Мощност 650 W
Тегло: 180 кг • Фирма "ЗАГАТО" ООД оказва пълно съдействие относно настройка, поддръжка и обучение на автомата при възникнали въпроси по телефона.
 • Снимките на автомата са реални.
 • Фирма "ЗАГАТО" ООД не извършва електро инсталация.
 • Вендинг автоматът няма гаранция.
 • В цената на вендинг автомата не е включен монетен механизъм, касов апарат, друго разплащателно устройство или автономно захранване за вода.
 • Фирма "ЗАГАТО" ООД не извършва електро и ВиК инсталация.
  Фирма "ЗАГАТО" ООД оказва пълно съдействие относно настройка, поддръжка и обучение на автомата при възникнали въпроси по телефона.

  *Вендинг автоматите се доставят до най-близкото възможно място за паркиране на превозното средство, което се намира до посочения
  адрес за доставка, според обстоятелствата – в този случай предаването на вендинг автомата се извършва при паркиралото превозно средство
  (пренасянето на вендинг автомата от превозното средство на превозвача е ангажимент на Купувача).

Цена нето: 992.00 лв.
Крайна цена с ДДС:
 1 190.00 лв.