ВЕНДИН АВТОМАТ NECTA - SINFONIA 6

Вендинг автоматът STARFOOD 6 е напълно обновен и репариран в официалния, екслузивен сервиз на Necta за България - "ЗАГАТО" ООД. Машината е в отлично техническо състояние и с перфектен външен вид, професионално пребоядисана и с подменени чисто нови и оригинални резервни части на N&W Global Vending/Necta - готова за работа.

Търсите вендинг автомат, който да предлага и стъклени бутилки? Автоматът SINFONIA е правилният избор. Оборудван с широк стъклен прозорец, през който с един поглед можете да видите всичките предлагани напитки. Ниска енергия на консумация, класове A++ и А SINFONIA се предлага в 2 версии: SINFONIA 6 селекции и SINFONIA 9 селекции.
Версия: Кенове и бутилки
Селекции 30
Макс. капацитет кенове 336
Макс. капацитет бутилки 240
Мщност 770 W
Височина 1830 мм
Широчина: 950 мм
Дълбочина: 845 мм
Тегло: 290 kg
Волтаж: 230 V • Програмиране и настройки, съобразени с клиента – БЕЗПЛАТНИ.
 • Изработка и поставяне на етикети и визия на автомата (COVIM / PERA / VANDINO,на други брандове не изработваме и поставяме) – БЕЗПЛАТНИ.
 • Обучение в обучителния център на фирма "ЗАГАТО" ООД – БЕЗПЛАТНО.
 • Доставка* и инсталиране на територията на град София, София - област и град Велико Търново – БЕЗПЛАТНИ.
 • Доставка* и инсталиране извън територията на град София, София - област и град Велико Търново – ПО ДОГОВАРЯНЕ.
 • Гаранция: 6 месеца. (не важи за външен монтаж)
 • В цената на вендинг автомата не е включен монетен механизъм, касов апарат, друго разплащателно устройство или автономно захранване за вода.
  Фирма "ЗАГАТО" ООД не извършва електро и ВиК инсталация.
  Фирма "ЗАГАТО" ООД оказва пълно съдействие относно настройка, поддръжка и обучение на автомата при възникнали въпроси по телефона.

  *Вендинг автоматите се доставят до най-близкото възможно място за паркиране на превозното средство, което се намира до посочения
  адрес за доставка, според обстоятелствата – в този случай предаването на вендинг автомата се извършва при паркиралото превозно средство
  (пренасянето на вендинг автомата от превозното средство на превозвача е ангажимент на Купувача).
Цена нето: 3 600.00 лв.
Крайна цена с ДДС: 4 320.00 лв.